lauantai 16. heinäkuuta 2016

InterCity 149 ja siitä eteenpäin

Yli kahden tunnin istumisen jälkeen jään pois kyydistä Tampereella; juna on myöhässä ja pikajuna odottaa.

Naapurihytin kylmälaukku on tuotu kurnuttamaan mun sängyn viereen, häiriö on tietenkin marginaalinen, mutten haluaisi jäädä suljettuun hyttiin kurnuttajan kanssa. Entä jos naapurit haluavat jotain syödäkseen? Haluan tietää mitä kylmälaukussa on, muttei ole kohteliasta katsoa. Siellä on luultavasti jonkinsorttisia kuolleiden eläinten osia aseteltuna eväsleipien päälle, tai jotain muuta makoisaa. En viitsi katsoa enkä viedä laukkua pois. Joudun nukkumaan sen kanssa. Mutta missä naapurini jäävät? Koska he haluavat kylmälaukun takaisin? Entä jos nukun enkä herää? 


En tiennyt että kylmälaukku voisi herättää mussa näin paljon tunteita, mutta se voi, ja toisaalta olenhan ollut viime aikoina harvinaisen tunteellinen muutenkin. 

Mulla on tällä viikolla ollut valitettava tapa valvoa suunnilleen kolmeen ja nukkua pitkään, joten en tiedä onko oikeastaan kovin aiheellinen pelko että olisin nukkumassa kun naapurit haluavat laukkunsa takaisin. Juna on kuitenkin päätepisteessään ennen kymmentä ja munkin herättävä. 

 (Laukun menetys olisi sitä paitsi oma häpeänsä, ei minun, joten miksi huolehtia.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kun on sanottavaa, sano